Helseinnovatørene kommer

Norwegian Cancer Society would like to have more innovation from cancer research - for the best of the cancer patients

Åpen innovasjon brer om seg. Hva har det å si for helsevesenet og for de klynger og bedrifter som skaper morgendagens legemidler, helseteknologi og tjenester? Få med deg Open Health Innovation Arena 12. oktober.

Statsminister Erna Solberg åpnet Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark 24. august. Bygningen er et perfekt utgangspunkt for åpen innovasjon og på Open Innovation Health Arena møtes helseinnovatører fra en rekke forskjellige selskaper, klynger og offentlige aktører for å få belyst best practice og lære av hverandres erfaringer.

– Åpen innovasjon som metode er spesielt velegnet innen helsesektoren, hvor pasienter, offentlige aktører, forskningsmiljøer og næringslivet må samhandle for å utvikle bedre tjenester og produkter, sier Daniel Ras-Vidal, innovasjonspolitisk seniorrådgiver i Abelia.

Kom og hør hvordan Oslo Cancer Cluster, Astra Zeneca BioVenture Hub i Sverige, AbbVie, Q Meieriene og Oslo kommune jobber med åpen innovasjon!

I tillegg skal fem utvalgte selskaper fra innovasjonskonkurransen MinHelseIde.no pitche sine ideer. Vinneren får 150.000 kr i tilskudd fra Innovasjon Norge og 200.000 kr til utvikling av forretningsideen sammen med et team av forretningsutviklere i regi av Driv Inkubator sponset av AbbVie. De beste prosjektene kobles med private investorer og konkurransen er en del av Oslo Innovation Week’s 100 pitches.

I juryen sitter Abelias Håkon Haugli, Kristin Ørmen Johnsen fra Høyre og Stortingets helse- og omsorgskomité, Tiago Rodrigues, direktør i legemiddelselskapet AbbVie, og Ola Johan Borge, avdelingsleder IKT og Helse, Innovasjon Norge.